Premaster TiSEM (Premaster)

Tilburg University

Terug
BRT
Wiskunde
Finance
Statistiek
Online cursussen
Een cursus vindt plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Tijdens deze cursus wordt alle stof interactief uitgelegd en is er genoeg ruimte voor vragen. Bekijk de 1.5-uurs cursus van Statistiek om een impressie te krijgen.

Fysieke cursussen
Wij volgen nauwlettend de maatregelen met betrekking tot het coronavirus en zullen indien mogelijk ook fysieke cursussen gaan aanbieden op locatie naast de online cursussen. 

Inclusief 
  • Samenvatting van AthenaSummary thuisbezorgd
  • Overzichtelijke slides
  • Vragen gebaseerd op vorige tentamens
  • 24/7 hulp van onze docenten via WhatsApp
Na inschrijving
Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je van tevoren een e-mail met verdere instructies. Alle verdere benodigde informatie kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies. Koop de cursus uiterlijk 3 dagen voor het begin en ontvang het boekje op tijd in huis. 


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de TiU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Premaster TiSEM. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!