Economie en Bedrijfseconomie (ECO)

Erasmus Universiteit Rotterdam

Terug
Jaar 1
Jaar 2
Midterm
Eindtentamen
Herkansing
Pass Grade
High Grade
Jaar 3
De tentamentraining
De trainingen van AthenaStudies worden gegeven via Zoom. Tijdens een training worden alle relevante onderwerpen voor het tentamen behandeld op een interactieve manier. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen. Hiernaast kun je een zien hoe een training er aan toe gaat! Als je nog een beter beeld wil krijgen van Athena , kun je ook ons YouTube kanaal bekijken met tal van trainingen! Klik dan hier.

Inbegrepen
• Samenvatting thuis afgeleverd
• Slides
• Tentamenvragen
• WhatsApp hulp 24/7

Na aankoop
Je krijgt een link naar de training een paar uur voordat de cursus begint. Op elk moment kun je verdere informatie vinden op Mijn AthenaStudies. Registreer 3 dagen voordat de training begint om de samenvatting op tijd afgeleverd te krijgen.

Voor meer informatie en/of vragen zijn wij te bereiken op het e-mailadres: eco.ese@athenastudies.nl


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de EUR. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Economie en Bedrijfseconomie. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!