Geneeskunde (GEN)

Universiteit Leiden

Terug
Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
De tentamentraining
Een tentamentraining van AthenaStudies wordt online gegeven via Zoom. Tijdens de tentamentraining wordt alle stof die belangrijk is voor het tentamen interactief besproken en uitgelegd, waarbij er voldoende ruimte is om al je vragen te stellen. Bekijk de gratis cursus van het vak van Basis tot Homeostase om een impressie te krijgen.

Inbegrepen
  • Samenvatting thuisbezorgd
  • Overzichtelijke sheets
  • Vragen gebaseerd op oude tentamens
  • WhatsApp-hulp 24/7

Na inschrijving
Een paar uur voor de start van de cursus ontvang je een link naar de zoommeeting. Op elk gewenst moment kun je de cursusinformatie vinden op Mijn AthenaStudies. Schrijf je 3 werkdagen voor de start van de tentamentraining in om de samenvatting op tijd te ontvangen!


Mochten tijdsloten nog niet bekend zijn dan kan altijd kosteloos geannuleerd worden, indien de later geplaatste tijdstippen onverhoopt niet goed uitkomen. Bij aanschaf van een oefencursus/stoomcursus wordt geen samenvatting verstrekt.


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de LU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Geneeskunde. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!