Psychologie (PSYCHO)

Universiteit Leiden

Terug
Jaar 1
Jaar 2
Specialisatie
Keuzevak
Premaster
Gratis
Alle cursussen vinden plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Bekijk de korte instructievideo en ervaar het gemak zelf. Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je uiterlijk een uur van tevoren een e-mail met verdere instructies. Alle verdere benodigde informatie, zoals actuele lestijden, kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies.

Voor aanvang van de eerste les ontvang je een samenvatting van de stof thuis per post. Tijdens de cursus zal daarnaast gebruik worden gemaakt van overzichtelijke sheets die je na afloop ontvangt.

Betreffende COVID-19
De situatie zal elke dag bekeken worden. Gebaseerd op de informatie van het RIVM en de universiteit zal een beslissing worden gemaakt over de tentamentrainingen. Over het algemeen zullen de trainingen doorgaan als de tentamens ook doorgaan. We zullen de trainingen online geven zodat iedereen deze vanuit huis kan volgen.


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de LU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Psychologie. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!
  • Psychologie