Psychologie (PSYCHO)

Universiteit Leiden

Terug
Jaar 1
Jaar 2
Specialisatie
Keuzevak
Premaster
Gratis
Alle cursussen vinden online plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Bekijk de korte instructievideo en ervaar het gemak zelf. Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je uiterlijk een uur van tevoren een e-mail met verdere instructies. Alle verdere benodigde informatie, zoals actuele lestijden, kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies.

Inbegrepen bij de cursussen:
  • Topdocent die je optimaal voorbereidt op je tentamen, ook buiten de cursus om!
  • Uitgebreide samenvatting met diverse oefenvragen die volledig gebaseerd zijn op oude tentamens. Deze ontvang je voor aanvang van de eerste les per post.
  • Overzichtelijke slides die tijdens de cursus gebruikt worden, en je na afloop ontvangt.
  • Whatsapp-groep met mede AthenaStudies-vakgenoten en de docent waarin je kunt overleggen en de docent vragen kunt stellen.


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de LU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Psychologie. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!
  • Psychologie