Bedrijfskunde (BK)

Radboud Universiteit

Terug
Herkansing
Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Alle cursussen vinden plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Bekijk de korte instructievideo en ervaar het gemak zelf. Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je van tevoren een e-mail met verdere instructies. Alle verdere benodigde informatie kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies.

De samenvatting wordt uiterlijk een week voorafgaand aan de cursus verzonden, zodat je deze een paar dagen van tevoren ontvangt. Schrijf je jezelf later dan een week van tevoren in, dan ontvang je de samenvatting binnen één tot twee werkdagen na inschrijving. Houd er rekening mee dat PostNL vertraging kan hebben (meer info).

WhatsApp: 0648507114


Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de RU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Bedrijfskunde. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!