• Topdocenten
  • Uitstekend cursusmateriaal
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Slagingspercentage: 91%

Bedrijfskunde (BE)

Tilburg University

Inclusief 

  • Digitale AthenaSummary
  • Overzichtelijke slides
  • Vragen gebaseerd op vorige tentamens
  • 24/7 hulp van onze docenten via WhatsApp


Soorten cursussen

Uitgebreide Tentamentraining: In deze training wordt alle relevante tentamenstof uitvoerig en stapsgewijs behandeld. Er wordt daarnaast uitgebreid geoefend met tentamenvragen. Vaak komen deze vragen dan ook letterlijk terug op je tentamen.


Stoomtraining: In deze training wordt alle relevante tentamenstof uitvoerig en op efficiënt tempo uitgelegd. Er wordt daarnaast uitgebreid geoefend met tentamenvragen. Vaak komen deze vragen dan ook letterlijk terug op je tentamen.


Superstoomtraining: In deze training ga je in een uiterst efficiënt tempo door alle relevante tentamenstof heen. Er wordt daarnaast ook geoefend met tentamenvragen. Vaak komen deze vragen dan ook letterlijk terug op je tentamen.


Oefentraining: In deze training ga je oefenen met vragen op tentamenniveau. Vaak komen deze vragen dan ook letterlijk terug op je tentamen.


Online cursussen

Een cursus vindt plaats in onze eigen beveiligde omgeving in Zoom! Tijdens deze cursus wordt alle stof interactief uitgelegd en is er genoeg ruimte voor vragen. Een voorbeeld van onze cursussen kun je hier vinden.


Na inschrijving

Wanneer je ingeschreven staat bij een cursus, ontvang je van tevoren een e-mail met verdere instructies. Alle verdere benodigde informatie kun je te allen tijde vinden in Mijn AthenaStudies. Koop de cursus uiterlijk 3 dagen voor het begin en ontvang het boekje op tijd in huis. 

Zoeken

Loading

Cursussen en tentamentrainingen van AthenaStudies bij de TiU. Bekijk direct de cursussen die wij aanbieden voor de vakken van Bedrijfskunde. Onze topdocenten geven je de ondersteuning die jij nodig hebt. Gecombineerd met ons studiemateriaal van hoge kwaliteit word je optimaal voorbereid op jouw tentamen. Staat jouw vak er niet tussen, laat het ons weten!